Kagebazar.dk

Madbrød med rosmarin og middelhavs salt

Du skal brug:

  • 25 gram gær
  • 6 dl lunkent vand
  • 1/2 spsk salt
  • 2 spsk olie
  • 750 gram durumhvedemel

Sådan gør du:

Udrør gæren i vandet, tilsæt salt og mel, og til sidst olien (husk at olien skal i efter melet da man hæmmer gærens udvikling ved at hælde det i vandet.)

Ælt dejen godt sammen til den er glat og jævn, lade den hæve 20-30 minutter i skålen, inden du hælder den i formen. hæld dejen over i formen, og smør olivenolien på hænderne, fordel dejen i formen og lad den hæve 20-30 min, tryk dejen sammen og drys rosmarin og middelhavssalt over brødet, når det er hævet op til kanten af formen, sættes det i forvarmet ovn  (200 grader) og bag det i ca 35 minutter.

 

 

Skriv et svar