Når jeg laver mine flødeboller med frugtsmag er det en hjemmelavet sirup jeg bruger til at smage flødebolle fyldet til med, her er opskrifter på dem jeg har prøvet at lave.
Limesirup:
2 limefrugter
100 gram sukker
1 dl vand
skræld den ene limefrugt og
hak skralden fint, pres saften
ud af limefrugterne og kog det
hele sammen i en gryde til det
begynder og blive tykkere, hæld
på et rent glas
Appelsinsirup:
2 appelsiner
100 gram sukker
1 dl vand
skræld den ene appelsin og
hak skralden fint, pres saften
ud af appelsinerne og kog det
hele sammen i en gryde til det
begynder og blive tykkere, hæld
på et rent glas
chilisirup:
2 chilifrugter
100 gram sukker
1 dl vand
Blend chilien med vand, hæld
saften igennem en sigte og kog
det hele sammen i en gryde til
det begynder og blive tykkere,
hæld på et rent glas
Hindbærsirup:
150 gram hindbær
100 gram sukker
1 dl vand
kog det hele sammen i en
gryde ca 5 min, si bærne
fra , sørg for ikke at presse
bærne i sigten da siruppen
så bliver grumset. kog saften
til det begynder og blive
tykkere, hæld på et rent glas