Kagebazar.dk

Sarah Bernhardt kager med et strejf af appelsin

Små kager med et lille strejf af appelsin, en sikker vinder til et hvert kagebord.

Det skal du bruge:

  • 2 dl piskefløde
  • 75 gram marabou med appelsin krokant
  • ca. 30 makroner
  • 150 gram smeltet chokolade


  • Sådan gør du:
    Kog fløden op i en tykbundet gryde, bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden. Kog det videre ved svag varme under omrøring i små 5 minutter, sæt det på køl 3-4 timer til det er blevet stift, nu kan du så piske chokoladefløden let op til en luftig masse. smør fløden på bunden af makronerne i en spids, og sæt kagerne på køl et par timer, og har du ikke tid til at vente kan du evt lige sætte dem i fryseren 5-10 min. smelt chokoladen og dyp så kagerne i chokoladen. voila klar til servering når chokoladen er stivnet.

    Skriv et svar