Kagebazar.dk

Mississippi mud pie

Du skal bruge:

Bund:

  • 225 gram hvedemel
  • 2 spsk kakao
  • 150 gram smør
  • 2 spsk sukker
  • 1-2 spsk vand

Fyld:

  • 175 gram smør
  • 350 gram farin
  • 4 æg
  • 4 spsk kakao
  • 150 gram mørk chokolade
  • 3 dl kaffefløde

Pynt:

  • 4 1/2 dl piskefløde
  • 100 gram hakket chokolade

Sådan gør du:

Smuldre smøret i mel, kakao og sukker og så meget vand at dejen bliver smidig, sæt den på køl 15-20 min inden den rulles ud i en tærteform. Bag den ved 190 grader i 15 min med et stykke bagepapir og nogle ris eller bønner oveni sådan at kanterne ikke falder ned. fjern papiret og bag bunden færdig i ca 10 min. imens blandes fyldet, pisk smør og sukker luftig og tilsæt æggene pisket sammen med kakao. smelt chokoladen og kom den i dejen sammen med kaffefløden, hæld massen over bunden og bag kagen ved 160 grader i 45-60 min indtil fyldet er let stivnet. lad kagen køle helt af inden den piskede fløde smørres ud over kagen og pyntes med hakket chokolade.