Du skal bruge:
- 1 æggehvide
- 45 gram mandler
- 25 gram sukrin (eller andet sødestof)
- lidt vaniljekorn
Citron creme:
- 1 æggeblomme
- 1/2 dl citronsaft
- 25 gram sukrin (eller andet sødestof)
- 15 gram smør
- 1 tsk revet citronskal
Sådan gør du:
Pisk æggehviden helt stiv, hak mandlerne sammen med sukrin og vanilje til det er helt fint, og vend dem i æggehviden smør massen ud på en bageplad og bag i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
imens kagen køler laves cremen, her blandes æggeblomme, sukrin og citronsaft i en gryde, obver lav blus, pisk i det hee tiden indtil massen er tyk, det må ikke koge, tag gryden af varmen og pisk smør og citronskal i, hæld det i en skål og lad det køle.
del kagen i to og smør cremen på den ene halvdel og læg den anden henover og skær i snitter.